All torvtext samlad i tidskriftsformat.


Nu har jag äntligen sammanställt allt text om Sveriges fossila bränsle – torven – i ett häfte. Av hänsyn till allas rätt till en vilsam semester så lägger jag ut detta nu när hösten gör sitt stilla intrång och människans sinne behöver fly in i en mörk, overklig, skrämmande och apokalyptisk framtid – om vi fortsätter bryta torv vill säga.

 

 

Du klickar dig fram till vikbart häfte, sedan klickar du längst upp höger, då fyller du skärmen och det blir lättare att läsa.

OBS: Jag har inte ändrat format eller text eller utformning från bloggen, utan alltihopa är bara kopierat och lagt samman, så det är inte den snyggaste layouten, och jag ser att det inte kom med sidnummer. Även så finns det hänvisningar till Youtube-klipp som inte funkar, men jag tog med dem, för att visa att de finns, och att du därmed kan gå in på bloggen och se klippen på det viset. Så läs här och nu, eller ladda ner för framtida läsning.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.